BYGG

Hantverksskicklighet som gör skillnad

IMG_6695

Nybyggnation och renovering både på in-och utsidan

DAPE har gedigen kunskap och lång erfarenhet av byggbranschen. Den breda kompetens och hantverksskicklighet vi byggt upp genom åren ger oss flexibilitet att möta våra kunders behov vare sig det gäller mindre eller större projekt. Vi utför nybyggnation av tex villor, Attefallshus, eller altaner. Vi utför även renoveringsarbeten och om- och tillbyggnader av hus, såväl interiört som exteriört.

Tillsammans med våra arkitekter kan vi föreslå lösningar för att tillvarata byggnadens potential, skapa utrymme i redan befintliga byggnader, och hitta unika lösningar för varje enskilt projekt. Vi värnar om att arbeta i nära samverkan med våra kunder, helst redan på idéstadiet. Tillsammans med kunden vill vi verka för ett energieffektivt byggande, resurseffektiva materialutnyttjande och hållbara produktval. 

 

Kvalitet som håller i längden

Hos oss jobbar hantverkare med lång erfarenhet och stort kunnande. Därför kan vi leverera hållbara slutprodukter av hög kvalitet. Vi skapar kundanpassade lösningar med en hög grad av flexibilitet. Genom noggrann planering och rådgivning hittar vi prisvärda lösningar för våra kunder. Vi är också måna om att hjälpa våra kunder att tänka långsiktigt, och hitta lösningar som fungerar allteftersom livet förändras. Till exempel att placera fönster så att en öppen planlösning som är optimal för mindre barn kan delas av när barnen blir större.

När du anlitar oss får du därför slutprodukter som håller över tid, både estetiskt och praktiskt.

Vilket är projektet du behöver hjälp med?

Berätta mer så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

 

 

Våra tjänster

PROJEKTLEDNING

Vi hjälper er med allt från första idé till färdig byggnation. Genom att samtliga beslut går genom en och samma kontaktperson får ni en överblick över ert projekt.

Läs mer om Projektledning

BYGG

Medarbetarna i Team Bygg har både rätt kompetens och bra referenser för att klara alla projekt vi åtar oss.

Läs mer om Bygg

POOL & SPA

Vi sitter inne med all kunskap om swimmingpooler ni kan behöva. Vi renoverar befintliga anläggningar och bygger nya pooler, stora som små. Vi installerar även pooler från de ledande poolföretagen is Sverige.

Läs mer om POOL & SPA

SERVICE

Våra tekniker är specialister på service av både pooler och spabad. Vi både installerar nytt och reparerar befintlig utrustning. Vi utför också skadebesiktningar av befintliga pool- och spaanläggningar.

Läs mer om Service