SERVICE

Vi arbetar alltid utifrån ett kundperspektiv

Offentlig anläggning

VI utför service på alla typer av pool- och SPA-anläggningar

Pool och SPA

Vi är specialister på service av teknisk utrustning till både pooler och spabad. Våra servicetekniker är erfarna, ansvarsfulla och vana vid att arbeta i hem och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt. Med välutrustade servicebilar kan vi snabbt rycka ut och åtgärda akuta problem, vid exempelvis läckage eller driftstop.

Konditionstest
Hur mår poolen egentligen? Vi kan ta reda på det åt er genom att utföra konditionstest av cirkulationspump, se över reningsanläggningen och göra en grundlig kontroll av poolens vattenvärden.

Utifrån denna analys kommer vi gärna med förslag om förbättringar på både skötsel och utrustning. Detta gör vi oavsett poolens fabrikat och ålder.

Utbildningar
Vi erbjuder även poolägare en skräddarsydd utbildning i vattenkemi, reningsteknik, allmän poolskötsel och säkerhet. Ni får skötselanvisningar utifrån er pooltyp och er användning.

Poolbesiktningar
Vi utför poolbesiktningar. Antingen inför försäljning / köp av hus eller som skadebesiktning i samband med försäkringsärenden.

Kontakta oss för offert.

Vilket är projektet du behöver hjälp med?

Berätta mer så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

 

 

Våra tjänster

PROJEKTLEDNING

Vi hjälper er med allt från första idé till färdig byggnation. Genom att samtliga beslut går genom en och samma kontaktperson får ni en överblick över ert projekt.

Läs mer om Projektledning

BYGG

Vi har både rätt kompetens och bra referenser för att klara alla projekt vi åtar oss.

Läs mer om Bygg

POOL & SPA

Vi sitter inne med all kunskap om swimmingpooler ni kan behöva. Vi renoverar befintliga anläggningar och bygger nya pooler, stora som små. Vi installerar även pooler från de ledande poolföretagen is Sverige.

Läs mer om Pool & Spa

SERVICE

Våra tekniker är specialister på service av både pooler och spabad. Vi både installerar nytt och reparerar befintlig utrustning. Vi utför också skadebesiktningar av befintliga pool- och spaanläggningar.

Läs mer om Service