PROJEKTLEDNING

Vi arbetar alltid utifrån ett kundperspektiv

IMG_6277

Från idé till färdigt projekt

DAPE är en totalentreprenör med ett brett och noga utvalt kontaktnät av underentreprenörer. Vi samarbetar med arkitekter, konstruktörer, markanläggare, målare, VVS-installatörer och elektriker som delar vår syn på kundnytta och hög kvalitet.

Oavsett om det gäller att bygga ett nytt trädäck, göra en omfattande renovering eller skapa en arkitektritad pool med tillhörande poolhus kan vi ansvara för att driva projektet från idé till färdigt resultat. Vi är erfarna projektledare och erbjuder hjälp med allt från idéskisser, bygglovshandlingar och konstruktionsritningar till kompletta förfrågningsunderlag för alla typer av projekt.

Kort sagt – vi är experter på att omsätta idéer till verklighet.

Vilket projekt behöver du hjälp med?

Berätta mer så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

 

 

Våra tjänster:

PROJEKTLEDNNG

Vi hjälper er med allt från första idé till färdigt projekt. Genom att samtliga beslut går genom en och samma kontaktperson får ni en överblick över ert projekt.

Läs mer om Projektledning

BYGG

Medarbetarna i Team Bygg har både rätt kompetens och bra referenser för att klara alla projekt vi åtar oss.

Läs mer om Bygg

POOL & SPA

Vi sitter inne med all kunskap om swimmingpooler ni kan behöva. Vi renoverar befintliga anläggningar och bygger nya pooler, stora som små. Vi installerar även pooler från de ledande poolföretagen is Sverige.

Läs mer om Pool & SPA

SERVICE

Våra tekniker är specialister på service av både pooler och spabad. Vi både installerar nytt och reparerar befintlig utrustning. Vi utför också skadebesiktningar av befintliga pool- och spaanläggningar.

Läs mer om Service