POOL & SPA

Vi förverkligar drömmar

Fil 2016-03-28 09 03 08

DAPE kan utföra alla typer av poolprojekt, oavsett om vi ska bygga en pool från grunden eller renovera en befintlig pool. Vi gillar utmaningar och är kända för att kunna leverera skräddarsydda poolprojekt som lite utöver det vanliga.

Vi installerar pooler från de ledande poolföretagen i Sverige. Rådfråga oss gärna innan du väljer pooltyp för att få hjälp att hitta den mest prisvärda och hållbara lösningen utifrån befintliga mark- och miljöförutsättningar. Tack vare vårt stora kunnande och långa erfarenhet kan vi skapa en helhet där både pool, hus och trädgård harmoniserar med varandra.

Inspiration

Här bredvid finns bilder från några av våra projekt. Titta gärna på vår inspirationssida för fler bilder och projekt.

Vilket är projektet du behöver hjälp med?

Berätta mer så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

 

 

Våra tjänster:

PROJEKTLEDNING

Vi hjälper er med allt från första idé till färdig byggnation. Genom att samtliga beslut går genom en och samma kontaktperson får ni en överblick över ert projekt.

Läs mer om Projektledning

BYGG

Vi har både rätt kompetens och bra referenser för att klara alla projekt vi åtar oss..

Läs mer om Bygg

POOL & SPA

Vi sitter inne med all kunskap om swimmingpooler ni kan behöva. Vi renoverar befintliga anläggningar och bygger nya pooler, stora som små. Vi installerar även pooler från de ledande poolföretagen is Sverige.

Läs mer om Pool & SPA

SERVICE

Våra tekniker är specialister på service av både pooler och spabad. Vi både installerar nytt och reparerar befintlig utrustning. Vi utför också skadebesiktningar av befintliga pool- och spaanläggningar.

Läs mer om Service