Tillsammans bygger vi förstklassig livskvalitet
 

Hemlängtan

Start%2Bdape.jpg
 

Den ligger djupt rotat i alla människor. Platsen där du återhämtar dig efter arbetsdagen ska vara trygg, vacker och rogivande. Platsen där livet pågår och som du kallar för ditt hem.

Det är också därför det är så personligt att hitta någon som kan hjälpa dig att realisera drömmarna om den viktigaste platsen i ditt liv.

Oavsett om du ska renovera, bygga nytt eller bygga till. En professionell partner tar dig genom hela projektet från idéstadiet, till ritningar och genomförande. Och ska inte bara hålla en hög ambitionsnivå, utan även hålla budget och tidsplan. Det är åtminstone vår syn på saken. Då är nämligen förutsättningarna goda för att skapa någonting som vi kan vara stolta över tillsammans.

 
Tillsammans bygger vi förstklassig livskvalitet

 

Bygg och entreprenad

Vi tar ansvaret som totalentreprenör, vilket gör att du kan koppla av och låta oss ordna allt från bygglovshandlingar, konstruktionsritningar, besiktningar och kompletta förfrågningsunderlag. Vi sköter det transparent och är din partner genom hela projektet.

 

Pool & bad

Ett av våra specialistområden är att bygga pooler, bastu och spa-anläggningar. Det är uppdrag som kräver djupare kunskaper i ventilation, isolering och fuktspärrar.